KAMU PERSONEL ALIMI

Adana Şehir Hastanesi Personel Alımı 2022

2017 yılından bu yana hizmet veren Adana Şehir Hastanesi, modern tıp yöntemleriyle vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam sunuyor. 61 ameliyathanesi bulunan kurumun 1550 yatak kapasitesi bulunuyor. 330 poliklinik ve 274 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır.

Her yıl birçok vatandaşa sağlık hizmeti veren Adana Şehir Hastanesi, tıp bilimini ve teknolojiyi yakından takip ederek teşhis ve tedavilerini gerçekleştirmektedir. Nitelikli sağlık ekiplerine sahip olan kurum, hasta ve aile odaklı çalışıyor. Toplum ayrımı yapmadan kesintisiz hizmet üretir.

Ayrıca kurumun Adana Şehir Hastanesi web sitesinin de takip edilmesi önerilir. Her gönderinin bir son teslim tarihi olduğundan, günlük olarak büyük özen gösterilmeli ve kontrol edilmelidir. Eksik reklamlar, bir sonraki satın alma işlemini beklemenize neden olur.

Misyonumuz

En yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, akademik kadrolarımızın da yer aldığı bilgi ve tecrübe yönünden güçlü sağlık kadrolarımızla en kaliteli sağlık hizmetini sunmak, hastalarımızın ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak. Ülkemizin sağlık ordusuna katılacak olan uzmanlık öğrencilerine en iyi eğitimi vermek ve çağın gerektirdiği bilgi ve beceri ile donatmak. Ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel araştırma faaliyetlerini yürütmek.

Vizyonumuz

Bölgemizin sınırlarını aşarak ulusal ve uluslararası düzeyde bilinirliği olan, saygın ve tercih edilen bir kurum haline gelmek.

Adana Şehir Hastanesi İş ilanları

Adana Şehir Hastanesi mevcut ihtiyaçlara göre personel alımı yapmaktadır. Bu konuda yılın farklı zamanlarında reklam verilebilir.

Hastane bir kamu kurumu olduğu için duyurular resmi olarak yapılmaktadır. Bunları kaynaklarından bulduktan sonra uygulamadan önce incelemek yeterlidir. Başvurunun nereye, nasıl ve ne zaman yapılması gerektiği gibi bilgileri içerirler.

Aranan pozisyon için gerekli olan genel ve özel şartlar kendilerine sağlanacağından, ilgilenen adayların başvuru yapmadan önce yetkinliklerinin bunları karşılayıp karşılamadığını ölçmeleri ve buna göre hareket etmeleri gerekmektedir. Bazı pozisyonlar kamu personeli seçme sınavını gerektirebilir. Bu nedenle adayların dikkatli olmaları tavsiye edilir.

Son başvuru: 21 mart 2022 – Başvuru tercih kılavuzu – İlan detayları

Başa dön tuşu