PERSONEL ALIMI

İŞKUR ilkokul mezunlarına müjdeyi verdi! İş arayanlar için fırsat iş ilanları

İŞKUR vatandaşlara istihdam sağlamaya devam ediyor. 2022’nin ilk aylarında en az 2 bin 876 temizlik görevlisi istihdam edecek olan İŞKUR, başvuru koşullarını ve nasıl başvurulacağını açıkladı. Tüm ilanları yayınlayan İŞKUR, kamu ve özel sektör de dahil olmak üzere birçok yerde iş bulmayı planlıyor.

İŞKUR temizlik personeli iş ilanlarına nasıl başvurulur?

İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvurmak için İŞKUR web sitesine giriş yapın ve iş ilanlarına gidin. Ardından filtreleme bölümünden aradığınız iş olan “Temizlik Görevlisi” seçeneğini seçin. Ardından başvuru koşullarını gözden geçirin ve başvuru koşullarını karşılıyorsanız “Uygula”yı seçin. Ardından başvurunuzu tamamlamak için bilgileri doldurun ve başvurunuzu tamamlayın.

İlk kez İŞKUR üzerinden iş ilanlarına başvuracaksanız, İŞKUR web sitesine kayıt olmanız gerekmektedir. Kaydınızı tamamlamak için kişisel bilgilerinizi eklemeniz gerekir. Ardından kaydınızı tamamladığınızda istediğiniz işlere başvurabilir ve başvuru koşullarını sağlayabilirsiniz.

İŞKUR temizlik görevlisi iş ilanlarına başvurmak için gerekli şartlar nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu
  • Sağlık sorunu yok
  • ekip çalışmasına yatkın
  • Kişisel hijyene dikkat etmek
  • Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun olmak
  • 18 ila 40 yaş arasında olmak

İŞKUR’a nasıl kayıt olunur?

İş aramak için önce kayıt olmalısınız. Bunun için online olarak veya doğrudan İŞKUR birimlerine giderek kayıt olabilirsiniz. Başarılı bir eşleşme için hem iş arayan hem de işveren tüm bilgileri net bir şekilde sağlamalıdır. Gerek internet üzerinden gerekse kurum personeli aracılığıyla kayıt yaptıracakların, iş bulabilmeleri için kişisel bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde vermeleri çok önemlidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması durumunda işe başvuran kişi işe başladığında bazı zorluklar yaşayabilir ve işini adil bir şekilde yapamayabilir.

İŞKUR en az lise mezunu 1.066 Müşteri Temsilcisi arıyor.

İŞKUR, ilanlarıyla birlikte 1.349 Müşteri Temsilcisi aradığını duyurdu. Müşteri hizmetlerine başvurabilmek için tek şart lise mezunu olmaktır. Ayrıca müşteri temsilcisine başvuran adayların KPSS puanları aranmaz.

Müşteri Temsilcisine başvurmak için buraya tıklamanız yeterlidir. Ardından meslek bölümüne “Müşteri Temsilcisi” yazın ve diğer kriterlerinizi belirleyin. Ardından ara’yı tıklayın. Ara seçeneğine tıkladıktan sonra kriterlerinize uygun iş ilanları listelenecektir. Ardından istediğiniz herhangi bir gönderiyi girin ve uygula’yı tıklayın. Ancak unutmamanız gereken bir şey var. Bu, İŞKUR web sitesine üye olmanız ve kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak girmeniz durumunda geçerlidir. Bu bilgilerde hata veya eksiklik yaparsanız, iş ilanlarında istediğiniz işleri bulamayabilirsiniz ve İŞKUR üzerinden girdiğiniz işlere uzun süre tutunamayabilirsiniz.

Temizlik ilanları

Çağrı merkezi

Başa dön tuşu