PERSONEL ALIMI

Limak İnşaat Personel Alımı İş İlanları Yayınlandı

Limak Holding A.Ş, 1976 yılında inşaat faaliyetlerini yürütmek üzere kurulmuş bir şirketler grubudur. Öncelikli olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş olmasına rağmen zamanla büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı ve liman işletmeciliği, gıda ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Bünyesindeki firmalar ülkemizde kendi alanlarında en büyük firmalardan biri olmayı başarmışlardır. Bu büyümeyi kesintisiz sürdürmek isteyen holding şirketi, şirketi daha yükseğe çıkarmak için çok sayıda personel alımı, işe alım ve personel alımı yapmaktadır. Limak Holding tarafından yayınlanan en son Açık Pozisyonlar, Açık Pozisyonlar, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları, Açık Açık Pozisyonlar ve Başvuru Formu, Başvuru Formu gibi Başvuru Detayları aşağıdadır.

Limak İnşaat İş İlanları, Başvuru, Limak İnşaat İşe Alım Haberleri yazımızda yer almaktadır. Limak İnşaat 1976 yılından beri hizmet vermektedir. Birçok sektörde faaliyet göstermektedir. Turizm, çimento, inşaat, altyapı hizmetleri, gıda ve havacılık bunlardan bazılarıdır. Bugüne kadar hayata geçirdiği birçok proje var.

Limak İnşaat iş ilanları

Açık pozisyonlar, Limak Bouw’un resmi web sitesinde görüntülenebilir. Sitenin en altına gelip “kariyer fırsatları”na tıklarsanız, açık pozisyonlar görüntülenebilir.

Kariyer.net’te de ilanlar mevcuttur. Site gönderileri, ayrıntıları görüntülemek için bir abonelik gerektirir. Aday iseniz, hesap açmanız şarttır. Şirket, çalışanlarına sosyal yardımları tatmin edici düzeyde vermektedir. Bunlara seyahat ve yemek dahildir. Çalışma saatleri çok uygun. İstihdam koşulları pozisyona göre farklılık gösterir. Ama genel olarak oldukça iyi.

Limak inşaat personel alımı

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan Limak Holding, cinsiyet eşitliğine odaklanarak ayrımcılık yapmadan işe alım yapmaktadır. Kadınlar şirketteki iş gücünün %44’ünü oluşturuyor. Çalışanlarının arkasında duran bir şirket olarak bizimle çalışmak bir ayrıcalıktır. Size Limak Holding ve iştiraklerine başvurma fırsatı sunar. Ayrıca şirket engelli personel alımı yapmaktadır.

Şirket genel olarak çimento, turizm, inşaat, enerji, gıda ve yatırım alanlarında ticari alımlar yapmaktadır. Ağırlıklı olarak mühendis ve teknisyen işleri için alımlar yapmaktadır. Ayrıca düzenli olarak menkul kıymet alımları yapar. Çok sayıda aday bu alanlara başvuruyor ve en iyi koşullarda çalışma fırsatı buluyor.

Nasıl başvurulur?

Limak Holding ve iştiraklerine genel başvuruda bulunabilirsiniz. Şirket, açık bir pozisyon olup olmadığını ilanda özellikle belirtir. Adayların gönderdikleri özgeçmişlerin firmaya ulaşmasının ardından başvurular ön değerlendirmeye tabi tutulur. Aranan niteliklere sahip adaylarla iletişime geçilecektir. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar, bulundukları pozisyona göre belirlenecektir.

  • https://www.kariyer.net/firma-profil/limak-insaat-sanayi-ve-ticaret-a-s-1536-5878

Başa dön tuşu